پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد
سرخط خبرها

تب کردیم! | درباره واکنش‌ها به افزایش قیمت تعرفه‌های پزشکی و تأیید وزارت بهداشت

  • کد خبر: ۱۰۶۱۷۷
  • ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۶:۳۵
تب کردیم! | درباره واکنش‌ها به افزایش قیمت تعرفه‌های پزشکی و تأیید وزارت بهداشت
در روز‌های آینده نباید تعجب کنیم که هزینه ویزیت پزشک عمومی چیزی حدود ۱۸۴ هزار تومان و ویزیت پزشک متخصص به ۲۴۵ هزار تومان و ویزیت پزشک فوق تخصص به ۲۹۴ هزار تومان خواهد رسید.

عروجی | شهرآرانیوز؛ موضوع تعیین تعرفه پزشکان در سال ۱۴۰۱ در روز‌های اخیر باعث بحث و جدل‌های زیادی شده بود. از طرفی مردم دچار سردرگمی شده بودند و از طرفی سازمان نظام پزشکی هم تعرفه‌های نجومی تازه‌ای را منتشر کرده بود. بدتر اینکه بیمه سلامت به طورکلی این تعرفه‌ها را رد کرده بود و از نهایی شدن تصمیم در روز‌های آینده خبر داده است. تا اینکه وزیر بهداشت دیروز در گفتگو با یکی از بخش‌های شبکه خبر این موضوع را تأیید کرد و گفت: تعرفه پزشکان در بخش خصوصی و در بخش دولتی حدود ۲۰ درصد تا ۲۴ درصد افزایش پیدا کرده است.

از سوی دیگر تعرفه نجومی سازمان نظام پزشکی ۲۸.۵ درصد اعلام شده بود و حدود ۴ درصد بیشتر از اعلام قبلی سازمان نظام پزشکی بود. در واقع در روز‌های آینده نباید تعجب کنیم که هزینه ویزیت پزشک عمومی چیزی حدود ۱۸۴ هزار تومان و ویزیت پزشک متخصص به ۲۴۵ هزار تومان و ویزیت پزشک فوق تخصص به ۲۹۴ هزار تومان خواهد رسید. این در حالی است که خبر‌ها حاکی از افزایش ۶۰ درصدی خدمات پزشکی می‌داد و حتی سخن گوی بیمه سلامت به آن واکنش نشان داد و گفت این افزایش در توان بیمه‌ها نیست.

نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی هم موضع بیمه سلامت را تأیید کرد و گفت: «افزایش تعرفه ۶۰ درصدی خدمات پزشکی نه متناسب با توان شرکت‌های بیمه‌ای و نه متناسب با توان اقتصادی جامعه است؛ این یعنی محروم کردن قشر کم درآمد از خدمات پزشکی.» از طرفی، در روز‌های اخیر شاهد افزایش بی سابقه قیمت دارو بوده ایم. در واقع طبق گفته یکی از معاونان بیمه سلامت قرار بود تنها ۱۵ درصد قیمت دارو افزایش پیدا کند، اما این میزان به بیش از ۳۵ تا ۴۰ درصد رسیده است.

در سال ۱۴۰۰ بیشتر از ۵۶۰ قلم دارو افزایش قیمت داشتند که افزایش قیمت حدود ۴۶۰ قلم دارو در پوشش بیمه قرار گرفته است. با این حال این روند باعث می‌شود خیلی‌ها نتوانند از خدمات درمانی استفاده کنند و فشار مستقیم افزایش شدید تعرفه خدمات پزشکی روی دوش مردم است.

بنابر روال قانونی تعرفه‌های پزشکی در جلسه‌ای با حضور وزیر بهداشت، رئیس سازمان نظام پزشکی، رؤسای بیمه‌ها و رئیس شورای عالی بیمه تشکیل و تعرفه پیشنهادی تعیین و به سازمان برنامه و بودجه اعلام می‌شود، پس از آن در جلسه هیئت وزیران تعرفه‌های پزشکی تعیین و به دستگاه‌ها ابلاغ می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->